fbpx

Zomerbar

Stan Zingt

Stan Van Samang staat synoniem voor knappe songs en fantas­ti­sche live shows. Gewapend met hits als ‘Een ster’, ‘Goeiemorgend, Goeiendag’, ‘Scars’ en verrassende covers speelt Stan enkele exclusieve duo-concerten onder de noemer ‘Stan Zingt’. Daarbij wordt Stan enkel begeleid door zijn vaste pianist Bert Gielen. Ideaal voor een zwoele zomeravond. Intiem en groots tegelijk.

Luc Steeno,

Sommige artiesten hoef je niet meer voor te stellen hè.  Luc Steeno is er één van.  Ik leerde hem kennen in Blankenberghe omdat we samen gespeeld hebben in het Witte Paard.  Hij vroeg me om een duet te schrijven voor hem en mij omdat hij nog 1 nummer op zijn plaat nodig had.  Sindsdien horen we mekaar vaak.

Hij mocht dit jaar niet ontbreken tijdens onze zomerbar.

Hij brengt accordeonist Thomas Julian mee die het voorprogramma verzorgt.  Ik heb zo een vermoeden dat hij ook het podium zal betreden bij “Hij Speelde Accordeon”.

Wil je er graag bij zijn : Bel Me, Schrijf Me, Laat me vlug iets weten, Boek snel je tickets en kom dan naar mij.

The Starlings ‘Unplugged’

The Starlings, het magische duo Tom Dice en Kato Callebaut, zijn twee singer-songwriters die hun krachten bundelen alsook hun passie voor muziek én voor elkaar. Dat bewezen ze in het muziekprogramma Liefde Voor Muziek waarin ze betoverende versies brachten en onder meer een hit scoorden met ‘Little Submarine’. Vorige zomer scoorden ze samen met Ozark Henry de zomerhit ‘Under your spell’ en hun deelname een de preselecties van Eurosong leverde hen een dikke radiohit op met ‘Rollercoaster’. The Starlings heel exclusief enkel met hun tweetjes en veel muziek.

 

Hij brengt accordeonist Thomas Julian mee die het voorprogramma verzorgt.  Ik heb zo een vermoeden dat hij ook het podium zal betreden bij “Hij Speelde Accordeon”.

Wil je er graag bij zijn : Bel Me, Schrijf Me, Laat me vlug iets weten, Boek snel je tickets en kom dan naar mij.

Jan Wuytens

Eén van Vlaanderens mooiste tenoren.  Hij is daarnaast ook pianist en accordeonist.  Een veelzijdig man die een zeer gevarieerd programma brengt samen met 3 muzikanten.  Ik leerde hem enkele jaren geleden kennen en we maakten samen dit jaar de revueshow ‘t Zwart Schaap.

Alex sings the doors

Alex Agnew is bekend als Stand-Up comedian, podcaster  en zanger. In 2018 speelde zijn metalband Diablo Blvd haar zwanenzang in een nokvolle AB in Brussel.
Alex Agnew is echter nog niet uitgezongen.

Wat begon als een eenmalig optreden voor het concept “Bloemen noch kransen”, waarin Alex Agnew samen met The Moonlovers een eerbetoon mocht brengen aan zijn eerste muzikale held Jim Morrison en diens band The Doors, werd al snel een concertervaring die te uniek was om nooit meer te herhalen.
Dit is geen tribute-band. Dit is geen avondje covers.

Dit is Alex  Agnew & The Moonlovers perform The Doors.

Eric Goossens & 100 jaar kleinkunst

Dit nieuwe concept brengt het beste van België en Nederland samen door de schijnwerpers te richten op de kleinkunst, een genre dat diep geworteld is in onze culturen. Erik Goossens, en een viertal gevierde artiesten met een onmiskenbaar talent voor het vertolken van de kleinkunsttraditie, zullen het publiek meenemen op een betoverende reis door de tijd.

Full band (4 zangers + 3 muzikanten – piano, gitaar & percussie)

Erik Goossens & Friends

zang Steven Mintjens (Piano)
Stef Delbaere (gitaar)
Bert Skunk (percussie)

Recent Posts

  Recent Comments

  Geen reacties om te tonen.
  Latest Posts
  Ads
  Categories
  • Geen categorieën