fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rota Zingt

11 juli 2024 van 20:00 tot 22:00

Rota Zingt

 

Niets zo plezant als samen zingen.  Zeker als je de teksten krijgt en iedereen uit volle borst meedoet.  Gezien het Vlaamse Feestdag is, houden we het ook helemaal Nederlandstalig.

Laat ons voor de gein, de holanders er maar bij nemen.

Iedereen krijgt een brochure met alle teksten van de songs die we gaan zingen, wat meteen ook een leuk aandenken is voor later.  Het gaat niet over het beste of luidste te zingen, het gaat over je het hardst amuseren.

Frank Van Erum gaat, als gastheer van de Rotahoeve, deze avond aan mekaar praten en zingen.  Wie zich geroepen voelt om ook eens op het podium te kruipen, dat kan op die avond.  In het slechtste geval kan onze technieker het volume van de microfoon wat verlagen zodat we de echte zangers in het publiek goed kunnen horen .

Een avondje vol sfeer en ambiance.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Rota zingt Standaard
12,00

Gegevens

Datum:
11 juli 2024
Tijd:
20:00 tot 22:00
Evenement Categorieën:
,

Ervaar luxe en genot met onze VIP-arrangementen! Ontdek meer en reserveer uw exclusieve theaterbeleving op rotahoeve.be/vip.

Maak van uw avond een onvergetelijke ervaring!
Ontdek onze VIP-arrangementen

Het VIP arrangement is steeds bovenop het gewone ticket.