fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jan Jaap Van der Wal

17 februari 2024 van 20:00 tot 22:00

Geen Stem

 

Sinds 2022 is Jan Jaap van der Wal een officiële inwoner van ons land. Met een rijksregisternummer en al. Helaas komen de verkiezingen van 2024 net te vroeg voor hem om officieel te mogen stemmen.

Maar dat betekent niet dat hij geen ongevraagd stemadvies mag uitbrengen. Van der Wal heeft zich in zowel de TV-programma’s ‘De Ideale Wereld’ en ‘Jan Jaap op Zondag’ alsook in zijn zaalshows in Vlaanderen jarenlang een politiek geïnteresseerd en geëngageerd comedian getoond.

Daarom brengt hij in het voorjaar van 2024 in aanloop naar de verkiezingen in mei een heuse verkiezingsconference naar de theaters onder de titel: GEEN STEM Zoals u van hem gewend bent, neemt hij GEEN blad voor de mond, heeft hij GEEN genade, maar hij belooft ook plechtig dat het GEEN al te serieuze avond zal worden.

En daarbij heeft hij GEEN stem, dus het zal ook verder GEEN consequenties hebben voor het politieke landschap na de verkiezingen. Kortom GEEN reden om niet te komen naar deze verkiezingsconference.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
17 februari 2024
Tijd:
20:00 tot 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Rotahoeve
Broekstraat 1
9220 Hamme, 9220 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Rotahoeve Frank

Ervaar luxe en genot met onze VIP-arrangementen! Ontdek meer en reserveer uw exclusieve theaterbeleving op rotahoeve.be/vip.

Maak van uw avond een onvergetelijke ervaring!
Ontdek onze VIP-arrangementen

Het VIP arrangement is steeds bovenop het gewone ticket.