fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jan De Smet – 25 instrumenten

18 mei 2024 van 20:00 tot 22:00

In de loop van zijn – nu al ruim veertig jaar durende – muzikantenbestaan heeft zanger, componist, tekstschrijver, muziekliefhebber ,vinylcollectioneur en multi-instrumentalist Jan De Smet (1953) een zeer uitgebreide muzikale bagage verzameld. Een klein deel daarvan kon hij 32 jaar lang kwijt bij De Nieuwe Snaar. Het grootste deel van het overige materiaal zit echter opgeborgen in zorgvuldig geklasseerde mappen.

Omdat Jan De Smet een muzikale omnivoor is, zijn bijna alle denkbare muziekstijlen hierin vertegenwoordigd. Na het mooie einde van De Nieuwe Snaar is er een onweerstaanbare drang de oorzaak van dat dit repertorium ook publiek wordt gemaakt. Zichzelf begeleidend op een zestal verschillende instrumenten ( wees gerust, nooit allemaal tegelijk….) zal Jan De Smet zich overleveren aan het repertorium dat zich die dag aandient en dat is eigen (soms zeer onbekend) werk maar ook zorgvuldig uitgekozen liedjes van gewaardeerde collega’s die hem hebben beïnvloed (Drs.P / Wannes Van De velde / Bob Dylan / Georges Brassens etc…) , dit alles aangenaam gesausd met allerhande grappige anekdotes en hier en daar een vreemd instrument .
Het repertorium zelf is (soms) meertalig en kan ook “bindtekstgewijs” aangepast worden aan de noden, interesses en wensen van het aanwezige publiek. In relatief kleine ruimtes blijft alles akoestisch ( geen geluidsinstallatie nodig, dus…) De interactie met het aanwezige publiek kan door middel van verzoeknummers, een vragenronde of zelfs een sporadisch duet met iemand van de aanwezigen voor alle partijen zeer inspirerend werken !

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
18 mei 2024
Tijd:
20:00 tot 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Rotahoeve
Broekstraat 1
9220 Hamme, 9220 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Rotahoeve Frank

Ervaar luxe en genot met onze VIP-arrangementen! Ontdek meer en reserveer uw exclusieve theaterbeleving op rotahoeve.be/vip.

Maak van uw avond een onvergetelijke ervaring!
Ontdek onze VIP-arrangementen

Het VIP arrangement is steeds bovenop het gewone ticket.