fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Herman Verbruggen

5 oktober 2024 van 20:00 tot 22:00

€17,00

KRAM

Heeft een icoon als Herman Verbruggen nog echt een introductie nodig? Vaker wel dan niet wordt zijn naam in één adem genoemd met zijn fictieve alter ego en personage in de populaire tv-reeks FC De Kampioenen, Mark Vertongen. Herman, die jarenlang leven gaf aan de bekendste kluns van Vlaanderen, krijgt vaak te horen – ook uit zijn eigen omgeving – dat door die culturele erfenis het leven hem gemakkelijker afgaat dan bij anderen.

Daardoor rees bij hem de vraag: is het Mark Vertongen die het leven van Herman Verbruggen kleur geeft, of is het de acteur die kleur gaf aan het personage door zijn eigen persoonlijkheid te laten doorschijnen? Met die hamvraag trekt Herman dit najaar de theaters in.

In kraM, een volwaardige en humoristische zaalshow, vertelt hij grappige anekdotes en combineert die met de inzichten die hij verworven heeft in zijn kleurrijke leven.

©LDM/H.O.E.

Deze voorstelling kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Herman Verbruggen Standaard
17,00

Gegevens

Datum:
5 oktober 2024
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
€17,00
Evenement Categorie:

Locatie

Rotahoeve
Broekstraat 1
9220 Hamme, 9220 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Rotahoeve Frank

Ervaar luxe en genot met onze VIP-arrangementen! Ontdek meer en reserveer uw exclusieve theaterbeleving op rotahoeve.be/vip.

Maak van uw avond een onvergetelijke ervaring!
Ontdek onze VIP-arrangementen

Het VIP arrangement is steeds bovenop het gewone ticket.