fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

An Nelissen

31 januari 2025 van 20:00 tot 22:00

€23,00

An Nelissen – Ok Boomer, menopauzemonoloog bis

Tekst: Peter Perceval – An Nelissen

Regie: Peter Perceval

 

Comedy-pionier An Nelissen maakt een comeback op doktersadvies! “Ligt het aan mij of is de wereld gewoon zot geworden”, dat vraagt ze zich namelijk steeds vaker af. Maar wanneer ze iets niet snapt, krijgt ze meer dan haar lief is te horen: “Ok, Boomer”. En zo lijkt “Boomer” een scheldwoord te worden voor een generatie die blijkbaar in de weg loopt van de anderen… An heeft dan ook besloten om het boomerschap met trots te dragen en ermee te lachen, want het is écht haar generatie. Ooit zongen ze “Hope I die before I get old” en vonden ze bijvoorbeeld de rockfestivals uit. Ze zijn jong geweest, hadden dromen, idealen en zelfs conflicten met de generaties die voor hen kwamen. Vreemd genoeg lijkt vandaag dus heel erg op 50 jaar geleden. Zelfs de hits zijn dezelfde. Alleen dat lijf wil niet zo goed meer mee…

 

An Nelissen is al meer dan 35 jaar een vaste waarde op de Vlaamse podia. Sinds 1997 maakt ze met veel succes ook spraakmakende solo-comedyvoorstellingen rond maatschappelijk relevante thema’s die alle generaties aanspreken. Zo toerde ze o.a. met “vrouwendecamerone”, “de vaginamonologen”, “de gelukmonoloog”, “de menopauzemonoloog”, “het goede lijf” en “de moedermonoloog”.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
An Nelissen Standaard
23,00

Gegevens

Datum:
31 januari 2025
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
€23,00
Evenement Categorie:

Locatie

Rotahoeve
Broekstraat 1
9220 Hamme, 9220 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Rotahoeve Frank

Ervaar luxe en genot met onze VIP-arrangementen! Ontdek meer en reserveer uw exclusieve theaterbeleving op rotahoeve.be/vip.

Maak van uw avond een onvergetelijke ervaring!
Ontdek onze VIP-arrangementen

Het VIP arrangement is steeds bovenop het gewone ticket.