fbpx
Contacteer ons
Heb je een vraag?
animated logo lang
Broekstraat 1, 9220 Hamme


  Ontvang onze nieuwsbrief
  Even geduld.

  Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

  Bekijk onze vaak gestelde vragen

  Hoe kan ik kaartjes kopen voor jullie voorstellingen?

  Kaartjes voor onze voorstellingen kunnen online worden gekocht via onze website of aan de theaterkassa op de avond van de voorstelling, afhankelijk van beschikbaarheid. We raden echter aan om vooraf te reserveren om zeker te zijn van een plekje.

  Hebben jullie speciale prijzen voor kinderen en senioren?

  Ja, we bieden gereduceerde tarieven voor kinderen onder de 12 jaar en senioren van 65 jaar en ouder. Deze kortingen gelden voor de meeste van onze voorstellingen. Let op de specifieke prijzen en kortingen bij het selecteren van uw tickets.

  Bieden jullie cadeaubonnen aan?

  Zeker! We bieden cadeaubonnen aan die kunnen worden gebruikt voor de aankoop van kaartjes voor onze voorstellingen. Dit is een geweldig cadeau voor theaterliefhebbers in uw leven. Neem contact met ons op om er een te kopen.

  Is het theater rolstoeltoegankelijk?

  Ja, ons theater is rolstoeltoegankelijk en we hebben speciale zitplaatsen beschikbaar voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders. Als u speciale assistentie nodig heeft, neem dan contact met ons op bij het reserveren van uw kaartjes.

  Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar de voorstelling?

  Helaas is het niet toegestaan om uw eigen eten en drinken mee te nemen naar onze voorstellingen. We hebben een theaterbar waar u voor de voorstelling en tijdens de pauze drankjes en snacks kunt kopen. Uw aankopen helpen ons om de kosten van onze producties te dekken.

  Recent Posts

   Recent Comments

   Geen reacties om te tonen.
   Latest Posts
   Ads
   Categories
   • Geen categorie├źn