fbpx

FAQ

Neen, wij werken niet met fysieke tickets om de prijs per ticket te drukken. U krijgt na uw boeking en betaling een mail met de tickets + qr-code. Hebt u deze niet ontvangen, kijk even in je spam-folder. Vindt u ze echt niet, neem dan zeker contact met ons op.

In de wintermaanden niet : wij hebben 120 zitplaatsen en die hebben allemaal goed zicht op het podium. Maak u dus geen zorgen, u zal de artiest van heel dichtbij kunnen meemaken

In de zomer wel : We kennen de zitplaatsen toe in volgorde van inschrijving. Wie eerst boekt heeft dus de beste plaatsen. Wil je echt goed zitten, kan je bij elk optreden een VIP formule reserveren. Dan krijg je een betere zitplaats en een drankje + hapje. Je wordt dan ook aan tafel bediend.

Wij voorzien een reservelijst. Vaak vragen artiesten 10 of meer plaatsen vrij te houden voor mochten ze 'gasten' zelf uitnodigen. Als deze niet worden ingenomen (wat vaak het geval is) kan ik deze enkele dagen of weken voor tijd terug vrijgeven... er is dus nog hoop.

Neen. Wij betalen geen tickets terug.

In zeldzame gevallen verhuren we de Rotahoeve aan derden. Dit heeft te maken met het feit dat wij zelf op het domein wonen.
Er zijn ook belangrijke voorwaarden :

+ Geen geluidsoverlast na 22 u
+ Er moet een optreden/spreker aanwezig zijn. Niet voor een 'feestje' dus.
+ De datum moet toevallig uitkomen met onze privé-agenda's.

Wat kan dus bvb wel

+ zelf een optreden geven
+ een artiest laten optreden voor een privé-vereniging
+ een wijntasting met spreker
+ ...

heb je vragen : neem gerust contact met ons op

Neen. De Rotahoeve is enkel open op dagen dat er een optreden doorgaat.
Het is wel toegestaan aan iedereen om na een optreden ééntje te komen drinken en de sfeer op te snuiven

Vaak wel. We vragen onze artiesten steeds om eventjes na te blijven zodat jullie hem/haar/hun persoonlijk kunnen ontmoeten. Uiteraard blijft dit de beslissing van de artiest zelf.

Neen. We betalen geen drankenkaarten terug maar ze blijven wel altijd geldig.

Recent Posts

  Recent Comments

  Geen reacties om te tonen.
  Latest Posts
  Ads
  Categories
  • Geen categorieën