Je eigen stempels maken, knutselen met bloemen , een t-shirt ontwerpen, …
Klinkt dit als muziek in de oren? Dan ben je bij het juiste adres!
Bij ons leer je knotsgekke nieuwe technieken. Van schilderen met je tenen tot knutselen met lege colaflessen.

Wij laten je zien dat je aan de gekste dingen een  nieuw leven kan geven.

Creativiteit

Bij ons leer je alle leuke technieken  van kunst. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau kan werken. Ervaring is dus absoluut niet nodig. Iedereen is welkom in Crea-land.

Plezier

Plezier maken, kunnen we als de beste! Naast het maken van alle prachtige knutselwerkjes, zorgen we voor genoeg andere actieve spelletjes. Dansen, zingen, een stopmotion filmpje maken. Hier zul je je nooit vervelen!

Zelfontplooing

Creativiteit is veel ruimer dan ‘een talent voor tekenen en schilderen’. Creativiteit is jezelf ontdekken.  Leren wie je bent en wat je goed kan. Elke dag zorgen wij voor een nieuw spelletje om jezelf wat beter te leren kennen op een leuke manier.

Praktisch

Leeftijd :  6 t.e.m. 10 jaar

Wij proberen ervoor te zorgen dat elk kind op zijn/ haar eigen tempo  kan werken. Iedereen moet op zijn gemak zijn in Crealand

 Uren : 9u tot 16u

Ons Creakamp start om 9 uur en duurt tot 16 uur. Voor de kindjes die graag wat langer blijven, voorzien wij opvang van 8 uur tot 17:30. Wij maken van elke dag een super creatieve en originele dag. De kindjes zullen zich zeker niet vervelen.

Prijs :

Bij ons zit je helemaal goed. Voor €179,00 is je kind voor de volle 5 dagen verzekerd. Ook zorgen wij elke dag een overheerlijke tussendoortje.

Hey allemaal,

Wat fijn dat jullie een kijkje nemen op mijn site.

Ik ben Auke, een spontane meid van 20 jaar.  Creatief bezig zijn is wat ik het liefste doe.  Naast mijn creatieve passie ben ik ook heel erg graag bezig met kinderen.  Dus ik dacht, waarom zou ik dat niet combineren?

Vandaar mijn mega super cool kamp :-)…  Kom jij ook?

VZW Culture Matters

Recent Posts

  Recent Comments

  Geen reacties om te tonen.
  Latest Posts
  Ads
  Categories
  • Geen categorieën